Zoek hier een specifieke vestiging

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op focwa.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8.9
8

04/03/2021 08:48

ASN Autoschade Boll Bunnik

Ben goed geholpen en de schade is perfect gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

04/03/2021 07:52

A.A.S. WellColl Weert

Top klantvriendelijk, goede service,altijd alles netjes in orde en afgeleverd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 23:06

ASN Autoschade Catsman Uithoorn

Zeer vriendelijk personeel en nooit te beroerd om de tijd te nemen om zaken uit te leggen en mee te lopen naar buiten naar de auto. Koffie staat ook altijd klaar voor geval je even moet wachten als alle medewerkers bezig zijn.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 21:02

ASN Autoschade Boll Bunnik

Uitmuntend en gastvrij.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 21:00

A.A.S. Autoschade Van der Werf Ede

De firma was bij mijn eerste bezoek al goed geïnformeerd door de VvAA. Heel plezierig ! Heldere uitleg over de (mogelijke) schade en over wat te verwachten. Snelle afspraak voor de schadebehandeling. Bij inlevering auto werd direct een leenauto ter hand gesteld. Na anderhalve dag al bericht over mogelijkheid om de auto weer op te halen. Bij inspectie was er niets meer te zien van de oorspronkelijke schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 20:51

Mensink Autoschadeherstel B.V.

Super goed!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 20:43

A.A.S. Autoschade Zutphen

110% tevreden. Vriendelijke behandeling. Prima uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 20:20

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

De schade die aan onze auto was toegebracht is zeer netjes en echt niet zichtbaar hersteld. De auto is weer als nieuw. Bijkomend detail, onze auto is ook helemaal schoongemaakt, van binnen en van buiten. Zeer goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 20:12

ASN Autoschade Oelen Vroomshoop

Top service snel gehandeld en goed geïnformeerd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

03/03/2021 19:24

ASN Autoschade Utrecht

De schade is verholpen en de auto is van binnen en buiten weer schoon afgeleverd. Vlotte service en goede afstemming met de klant.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 18:20

Autoschade Efdé Borne

Auto keurig hersteld en bijkomende, niet door schade veroorzaakt problemen, aandachtig opgelost. Tevens alle papierwerk m.b.t. de schade door het bedrijf ter hand genomen, zodat ikzelf daar aan niets hoefde te doen. Totaal een prima service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 16:22

Autoschade Efdé Borne

Een perfect autoschade bedrijf.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 15:35

A.A.S. Autoschade Albert Kip

Ben bijzonder tevreden over resultaat herstel schade. Ik heb dus een goede ervaring met dit bedrijf (ook bij een eerder schade geval)

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 15:30

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Nadat ik het adres had gekozen van het schadeherstelbedrijf bij mijn verzekering, ben ik direkt daar naar toe gereden. Ik werd keurig te woord gestaan en men wist al precies waar ik het over had. De communicatie tussen verzekering en ASN was dus perfect te noemen. Ik ben vriendelijk geholpen door de medewerker en hij heeft mij uitgelegd hoe de reparatie gaat verlopen. Een dag daarna werd ik gebeld en kon ik al in de middag mijn auto weer ophalen. De auto was prachtig schoongewassen en vakkundig hersteld! Het schadeherstel-bedrijf ligt niet ver van de metro en is daarom een prachtige lokatie. De medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en denken mee.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 15:28

ASN Autoschade Utrecht

Voor de 1e keer te maken gehad met ASN, omdat ik van verzekeringsmaatschappij ben veranderd . Ik ben nu bij Promovendum . Kan niet anders zeggen , dat ik top behandeld ben , goed geïnformeerd ben door de vriendelijke Angela achter de receptie. Bedrijf maakt goede afspraken, die zij ook nakomen. TOP!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 15:17

A.A.S. Autoschade Lochem B.V.

Goede service door vriendelijke mensen. Schade wordt heel netjes verholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 14:31

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

Werk/reparatie altijd goed, mocht er onverhoopt wel wat zijn dan word dat opgelost. komt eigenlijk nooit voor.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 14:29

Autoschade Herstel Naaldwijk

Van ontvangst tot de afhandeling / oplevering een uiterst klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super, want het eindresultaat is echt perfect.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

03/03/2021 14:00

A.A.S. Autoschade Dronten

Uitstekend

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 13:47

A.A.S. Wema Autoschade BV

Prima geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

03/03/2021 13:06

A.A.S. Autoschadebedrijf Nowosielski

Afspraak voor reparatie en reparatie zelf goed verlopen, maar op nota stond een flinke post voor niet uitgevoerd spuitwerk. Inmiddels gecorrigeerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 12:46

Mensink Autoschadeherstel B.V.

Goede service vakmanschap en afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/03/2021 12:19

Autoschade Herstel Naaldwijk

Super zaak wij zijn zeer tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/03/2021 12:08

A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte

Gelukkig heb ik geen ervaring met schadeherstel, maar voor zover ik kan beoordelen is alles prima verlopen

  • 01 Evaluatie schadeherstel